Новини

Новини свързани с виното, винените маршрути и туризма като основно средство за популяризарането на България като дестинация

Тайните на Балканските тероари ще бъдат представени на форума ДивиноТейст

На 21.11.2015 в рамките на най-мащабния форум за Българско вино, DivinoTaste 2015, Ирина Софранова ще представи в майсторски клас локални сортове от Хърватска, Сърбия, Румъния, Гърция, Турция, Македония и Босна и Херцеговина. 

Прочети повече

Северозападна България: Оранжеви залези с автентичен привкус

Северозапдана България е черната овца на страната ни, славейки се с лоша инфраструктура и изоставени села. И май до тук свършва представата ни за региона. Истина е, че има много овце и производните им: кисело мляко, сирене, извара...Истина е обаче и, че регионът предлага поредица от други природни блага, които очакват дегустаторите си. Прекрасни вина, исторически и културни забележителности, гостоприемни и добронамерени жители, уникални условия за алтернативен туризъм и забележителна, девствена природа.

Една от нашите групи се впусна в приключение и прекара един неповторим дълъг уикенд с тийм-билдинг елементи, опитвайки от локалните специалитети, вина, природа и човещина. Тук като че ли хората са добри по рождение. Душата на региона е чиста и възвишена. Тук се диша с пълни гърди.

 

Прочети повече

За нас

Divine Routes са Ники и Ирина. 15 години по-късно след завършване на гимназията. Симбиоза от различни опити и изживявания. Общ усет за България. Без план. Спонтанно. Просто от любов към себе си, хората и природата.

Абонирай се за новини

Блог

Следвайте ни

За повече информация може да се свържете с нас и чрез социалните мрежи. Ще правим всичко възможно да ви държим в течение на всичко случващо се с и около нас!