За нас и нашата мисия

Емоции и преживявания

НИЕ ЗА НАС

Ние сме преди всичко двама българи, които решиха да останат вкъщи, които прекъснаха другия път нанякъде и се завърнаха в родината си, за да бъдат и покажат себе си, за да покажат на останалия свят какво може да предложи България като дестинация за винен туризъм, колоездачни турове, пешеходни и планински турове, кулинарни турове и много други.

ВИЕ ЗА НАС

Тук оставяме на вас да споделите впечатления, емоции и мнения, желания и пожелания.

НИЕ ЗА ВАС

Проявявате ли интерес към виното, винената култура и различните начини, по които България може да бъде представена в истинската ѝ светлина? Последвайте DivineRoutes...

Нашата мисия

Divine Routes е нашето призвание. Просто го следваме.

Ще се чувстваме пълноценни, ако след пътешествието си кажете:

България е прекрасна. И това не е клише. Фокусираме се върху това, което усещаме и преоткриваме!

Не сравняваме с други региони, държави, хора, а просто преживяваме.

Уникалността на България не се крие само в природните и антропогенни дадености, нито в многобройните възможности за всякакъв вид туризъм, било то морски или ски туризъм, или пък винен туризъм, съчетаващ в себе си хилядолетните традиции на винопроизводство по нашите земи с културно-историческото ни наследство и невероятната ни кухня, или пък колоездачен туризъм, при който имате привилегията да се наслаждавате на неповторимите ни природни дадености с всяко едно сетиво, или пък пешеходен и планински туризъм, който ще Ви изморява физически, но духът Ви ще се чувства по-свободен от всякога, уникалността е в енергията и одухотвореността ни!

Вдъхновяваме се от хората и създаденото от тях.

Винотодегустациите и виненият туризъм са един прекрасен резултат от тероара. Споделяме!

Ние предприемаме една дълга екскурзия, чиято посока и цел ще станат ясни по оставените следи.

Да се насладим на пътуването и да открием потенциала за алтернативен туризъм, изразяващ се във винени туровевело туровекулинарни туровепешеходни и планински туровекултурно-исторически турове и много други...!

За нас

Водени от идеята да покажат България такава, каквато е - извън комерсиалността. Древна земя, люлка на цивилизацията!

Абонирай се за новини

Следвайте ни

За повече информация може да се свържете с нас и чрез социалните мрежи. Ще правим всичко възможно да ви държим в течение на всичко случващо се с и около нас!