НИЕ ЗА НАС

Ние сме преди всичко двама българи, които решиха да останат вкъщи, които прекъснаха другия път нанякъде и се завърнаха в родината си, за да бъдат и покажат себе си, за да покажат на останалия свят какво може да предложи България като дестинация за винен туризъм, колоездачни турове, пешеходни и планински турове, кулинарни турове и много други.

С доза нескромност заявяваме, че ние сме първите, които реализираха тур, посветен на виното. Един проект с много плам и страст, който започна жизнения си път през 2014г. В процеса си на развиване ще разнообразим предлаганите от нас маршрути, като ще бъдем водени от едничката ни цел ще бъде да ви запознаваме с неизброимите достойнства на нашата земя!

 

Ако по вашия път и вие усетите подобни тръпки, нека ги обсъдим. Винаги има място за свежи маршрути и нови идеи в нашия проект.

 

Ники

Nikolay Gachovski

Туристически факир. Солидна социална компетенция и опит в общуването с хората, емпатик. Познавач на локалните привички, комбинирайки умело даденостите с “чуждоземните очаквания”. Организатор, перфекционист и алтруист. Невероято успешна комбинация.

Правя го с лекота и усмивка. Съзнателно и отговорно. Обичам семейството и прекрасната си дъщеря и чрез DivineRoutes им се посвещaвам.

Роден в едно от най-прекрасните населени места в България, гр.Троян - човек, който държи на поговорката "камъкът си тежи на мястото". Въпреки появилите се възможности в досегашния ми жизнен път, никога не напускам Родината за дълъг период от време, вярвайки че трябва да се посветя в това да представя България такава, каквато всъщност е. Без сравнения. Успях да преобърна представата за тази страна на не един и двама чуждестранни туристи и да им отворя очите за истинската красота и обаяние на това райско кътче! Продължавам, и никога няма да се откажа, независимо неутъпканите пътеки, по които крача!

 

 

За нас

Водени от идеята да покажат България такава, каквато е - извън комерсиалността. Древна земя, люлка на цивилизацията!

Абонирай се за новини

Следвайте ни

За повече информация може да се свържете с нас и чрез социалните мрежи. Ще правим всичко възможно да ви държим в течение на всичко случващо се с и около нас!